[website bouwen] [website ontwerp] [CHOE]
[Wie zijn we]
[Wat doen we]
[Werkgroepen]
[Partners]
[Contact]
[Hulp en donatie]
[Internaat Perechyn]
[Opvanghuis Perechyn]
[Internaat Nizhniy Bistriy]
[Kindertehuis Cinadiewo]
[Zigeunerkampen]
[Andere doelgroepen]
[Gezondheidszorg]
[Straatkinderen]
[Vakantieplan]
[Studentplan]
[Hulpstransporten]
[Busreizen]
[Video]
[Muziek]
[]
[ANBI]

CHOE helpt ouderloze internaatkinderen in Perechyn

Perechyn

CHOE organiseert kerstacties voor jong en oud in Oekraine

CHOE organiseert vakanties voor Oekraïense kinderen

Kerstacties

Vakantieplan

Wat doen we

Stichting CHOE is sinds april 1994 actief voor ouderloze kinderen in Oekraine. We richten ons daarbij op verschillende tehuizen, internaten, scholen en opvangcentra in Uzhgorod,  Perechyn, Vinogradov en  Zimer.

Onze hulp is voor een deel projectmatig gericht, zo dragen we bijvoorbeeld zorg voor nieuwbouw en renovaties. Ook is stichting CHOE is actief op het gebied van gezondheidszorg en draagt met haar studentplan zorg voor betere opleidingsmogelijkheden. Binnen een internaat in Perechyn betaalt stichting CHOE het salaris van een vijftal leerkrachten, voor hetzelfde internaat organiseren we jaarlijks zomervakanties voor de kinderen.


We dragen zorg voor huisvesting van jongeren in plaatsen als Uzhgorod, Mukachevo en Berehovo. Jongeren met problemen kunnen bij ons aankloppen en een beroep doen op professionele begeleiding.

Jaarlijks organiseren we samen met onze Oekraiense partners groots opgezette kerstacties waarbij honderden kinderen, jongeren en ouderen worden bereikt. Ook verlenen we hulp op individuele basis en ondersteunen en werken wij nauw samen met Oekraïense hulporganisaties in de regio. Iedere 6-7 weken zijn leden van ons team in Oekraine te vinden.