OP ZOEK NAAR GASTOUDERS

We zijn op zoek naar gastouders die tijdens de zomer- of wintervakantie één of twee kinderen (8-16 jaar) onderdak willen bieden. Zomervakantie +/- 15-06 t/m 15-08 Wintervakantie +/- 15-12 t/m 15-01 Ook u kunt zich opgeven voor de opvang van één of twee Oekraïense kinderen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Stuur dan even een mailtje of vul online het aanvraagformulier in! Bellen met de vakantiecoördinator Wilma Veurink kan ook: 0523-265545

KOSTEN

Stichting CHOE draagt de kosten voor paspoorten, vervoer, verzekeringen etc. Als gastouder(s) betaalt u alleen de kosten van de opvang van het kind.

INFORMATIEAVONDEN

Op dit moment zijn er nog geen informatieavonden gepland.

AANMELDING GASTOUDERS

U kunt u online aanmelden voor ons vakantieplan.

VAKANTIEPLAN

Een zomer- of wintervakantie in Nederland is voor Oekraïense kinderen van groot belang. Hoe een Oekraïense jongere terugkijkt op zijn vakanties in Nederland? Hij vertelt het zelf.
In 1999 werd door stichting CHOE het vakantieplan ontwikkeld. Al 22 jaar op rij brengen ouderloze kinderen (8-16 jaar) hun winter- en zomervakantie door bij geselecteerde gastgezinnen in Nederland. De resultaten van ons vakantieplan zijn uiterst positief, het gedrag van de kinderen verbetert en ook de schoolresultaten zijn beter dan voorheen. Deze vorm van hulpverlening kunnen we in Oekraïne niet bieden. Eén of twee maanden lang een eigen gezin, een eigen plek, aandacht en liefde waar ons inziens ieder kind recht op heeft.
BEKIJK VIDEO BEKIJK VIDEO
VAKANTIEPLAN
Moscow
Stockholm
Istanbul
Warsaw
Berlin
Vienna
Ukraine
Ina Snippe (Contactpersoon Vakantiewerkgroep)
Wilma Veurink (Coördinator Vakantiewerkgroep)
Ine Snellink (Contactpersoon Vakantiewerkgroep)
AANMELDING/INFO  AANMELDING/INFO
STICHTING CHOE - ZONNEDAUW 26A - 7443ER - NIJVERDAL - TELEFOON +31 (548) 616352 - EMAIL choe@wxs.nl