[website maken] [website bouwen] [CHOE]
[Wie zijn we]
[Wat doen we]
[Werkgroepen]
[Partners]
[Contact]
[Bommelerwaard]
[Opvanghuis Perechyn]
[Fotopagina-klusteam-2013]
[Internaat Perechyn]
[Opvanghuis Perechyn]
[Internaat Nizhniy Bistriy]
[Kindertehuis Cinadiewo]
[Zigeunerkampen]
[Andere doelgroepen]
[Gezondheidszorg]
[Straatkinderen]
[Vakantieplan]
[Studentplan]
[Hulpstransporten]
[Busreizen]
[Video]
[Muziek]
[]
[Klusteam 2013 - Reactiepagina]
[Klusteam 2013 - Verslag]

Het klusteam 2013 werkt samen met de Oekraiense jongeren Pavlo Meshko, Vasyl Sorokin, Ivan Romanik, Zoltan Ratz en Igor Mukilinski.


Foto links: Het eerste werkoverleg!

Klusteam en jongeren

in actie

Reacties

Verslaggeving van de activiteiten

Verslag

Opmerkingen en reacties van websitebezoekers

Actiefoto's

Op 19 juli is Jan de Bruin (Werkgroep Bommelerwaard) met zijn klusteam weer naar Oekraine vertrokken. Het team bestaat dit jaar uit de vrijwilligers Frits Pronk, Eddie Pronk, Hans Boersma en Jan de Bruin. De bedoeling is om met een aantal Oekraiense jongeren binnen het opvanghuis in Perechyn aan het werk te gaan. In mei 2013 zijn drie verdiepingen van het opvanghuis opgeleverd. De vierde verdieping zal door Jan en zijn team worden aangepakt.


Jan de Bruin: Ook dit jaar gaan wij weer klussen in het appartementencomplex bij het internaat in Perechyn. In dit complex zijn en worden voormalige internaatjongeren gehuisvest, jongeren die elders een studie hebben afgerond maar geen vaste woon-en verblijfplaats hebben. Het is dit jaar de opzet om met vier man sterk naar Oekraïne te gaan en daar met een aantal Oekraiense jongeren de nodige klussen te doen. Onze werkzaamheden zullen bestaan uit het aanbrengen van een tegelvloer van 180 m2, aansluitingen maken voor wasmachines en drogers en het creëren van een ontspannings- en ontmoetingsruimte. Om een deel van de materialen voor deze klussen te kunnen bekostigen zijn wij op zoek naar sponsoren, zodat we de benodigde materialen in Oekraïne kunnen aanschaffen. Het budget voor het afwerken van het complex is niet geheel toereikend voor deze werkzaamheden.


Op onze manier willen wij proberen om daar waar mogelijk het leven van de jongeren te veraangenamen. Helpt u ons mee? Graag zien wij u bijdrage tegemoet.


Giften kunt u overmaken naar stichting CHOE, rekeningnummer 35.48.15.644 o.v.v. 'Sponsoring klusteam' of op rekening van J. de Bruin, rekeningnummer 67.19.54.474 met dezelfde vermelding. Bij voorbaat dank!


Eddie, Frits, Hans en Jan

Klusteam 2013