[website maken] [website ontwerp] [CHOE]
[Wie zijn we]
[Wat doen we]
[Werkgroepen]
[Partners]
[Contact]
[Bommelerwaard]
[Opvanghuis Perechyn]
[Huisvesting 10-11]
[Activiteiten Klusteam]
[Activiteiten Klusteam]
[Activiteiten Klusteam]
[Activiteiten Klusteam]
[Activiteiten Klusteam]
[Activiteiten Klusteam-2]
[Activiteiten Klusteam-2]
[Activiteiten Klusteam-2]
[Activiteiten-Klusteam-3]
[Activiteiten-Klusteam-3]
[Activiteiten-Klusteam-3]
[Activiteiten-Klusteam-4]
[Activiteiten-Klusteam-4]
[Activiteiten-Klusteam-5]
[]

13 t/m 28 juli 2012

Ook dit jaar gaan wij weer klussen in en rond het internaat in Perechyn. Onze werkzaamheden zullen bestaan uit het renoveren van alle mogelijke defecte zaken. Om de materialen voor deze renovatie te kunnen bekostigen zijn wij op zoek naar sponsoren, zodat we de benodige materialen in Oekraine kunnen aanschaffen.

 

Het budget van het internaat is niet toereikend voor deze werkzaamheden. Op onze manier willen wij proberen om daar waar mogelijk het leven van de internaatkinderen te veraangenamen.

 

In 2011 werden door ons de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

Reparatie van het meubilair in twee klaslokalen, het aanbrengen van een nieuwe laminaatvloer, aanbrengen van koven om CV leidingen, reparatie aan sanitaire toestellen en het aanpassen/repareren van het interieur.

 

Graag zien wij u bijdragen tegemoet. Giften kunt u overmaken naar stichting CHOE o.v.v. 'Sponsoring klusteam' of op rekening van J. de Bruin, rekeningnummer 671954474 met dezelfde vermelding.

Met vriendelijke groet,

mede namens het klusteam,


Jan de Bruin

Volg

het

klusteam

online!Stuur uw reactie naar choe@wxs.nl

Op 13 juli hoopt Jan de Bruin (Werkgroep Bommelerwaard) en zijn klusteam weer naar Oekraine te vertrekken. Het team bestaat dit jaar uit de vrijwilligers Frits Pronk, Eddie Pronk, Pim Kruijer en Jan de Bruin. Er is nogal wat werk aan de winkel. In april werd de eerste verdieping van het opvanghuis in Perechyn opgeleverd. Vanwege financiele tekorten zijn de andere verdiepingen nog niet klaar. Het 'klusteam' neemt een deel van de werkzaamheden voor haar rekening. Daarnaast zullen er door het team  onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd binnen het opvanghuis 10-11. Alsof het nog niet genoeg is, ook binnen het internaat wil het team iets betekenen. Jan, Frits, Eddie en Pim hebben maar liefst twee weken uitgetrokken voor dit werkbezoek.


De activiteiten van het 'Bommelerwaard klusteam' kunt u vanaf 13 juli online volgen!

  

Klusteam 2012