OUDEREN & ZIEKEN

Bejaarden, zieken en alleenstaanden worden verrast met een voedselpakket, een wintervoorraad brandhout of medische hulp. (Oud)personeelsleden van het internaat in Perechyn krijgen (wanneer de opbrengst van de kerstactie toereikend is) een kerstpakket.

KINDEREN

Kinderen in tehuizen worden ieder jaar verrast met het bezoek van een Oekraïense Santa Claus die ook nog eens cadeaus komt brengen. Dezelfde Santa Claus bezoekt kinderen in ziekenhuizen, in afgelegen bergdorpen en kinderen in arme gezinnen.

JONGEREN

Ouderloze studenten in Uzhgorod, Mukachewo, Perechyn, Svalava en Simer krijgen een kerstmaaltijd aangeboden. Ook jongeren en kinderen in zigeunerkampen worden verrast met cadeautjes van de Oekraïense Santa Claus.
Al jarenlang verzorgt stichting CHOE kerst- en paasacties voor haar doelgroepen in Oekraïne. In samenwerking met onze Oekraïense partners en dankzij de financiele support van onze achterban zijn we ieder jaar in staat honderden mensen en gezinnen in Oekraïne een helpende hand toe te steken. Dat doen we met het aanbieden van een voedselpakket, een wintervoorraad brandhout, een kerstgeschenk of kerstmaaltijd.
KERSTACTIES
Moscow
Stockholm
Istanbul
Warsaw
Berlin
Vienna
Ukraine
SAMEN IN ACTIE
STICHTING CHOE - ZONNEDAUW 26A - 7443ER - NIJVERDAL - TELEFOON +31 (548) 616352 - EMAIL choe@wxs.nl