FONDSENWERVER

Voor ons werk beschikken we meer dan eens over onvoldoende fondsen. We zijn op zoek naar een fondsenwerver, eventueel op basis van ‘no cure, no pay’. Heeft u interesse, kunt u ons helpen? Neem dan even contact met ons op!

MEUBILAIR

Voor ons SAKURA-hotel zijn we op zoek naar kleine (moderne) fauteuils, boxsprings, (moderne) hang- en legkasten, salon- en bijzettafels, wandversieringen, kortom van alles om hotelkamers mee in te richten.

GOEDERENOPSLAG

Voor de opslag van hulpgoederen (hoofdzakelijk meubilair voor ons SAKURA-Centrum) zijn we op zoek naar een ruimte die we tijdelijk kunnen gebruiken. Wie kan ons helpen?
Stichting CHOE is een groep mensen die veelal denken en werken in oplossingen. Oplossingen realiseren kunnen we niet alleen, het is daarom fijn te weten dat er veel mensen bereid zijn een handje te helpen. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar fondsenwervers, gastouders, collectanten, donateurs en professionals op allerlei gebied. Daarnaast zijn we met regelmaat ook op zoek naar hulpgoederen ‘op maat’, goederen waar men in Oekraïne behoefte aan heeft.
MAIL ONS MAIL ONS MAIL ONS MAIL ONS MAIL ONS MAIL ONS
HULPVRAAG CHOE
Moscow
Stockholm
Istanbul
Warsaw
Berlin
Vienna
Ukraine

COLLECTANTEN

Ieder jaar gaan in oktober collectanten in de gemeente Hellendoorn op pad voor het vakantieplan van stichting CHOE. We zijn dringend op zoek naar mensen die ons daarbij een handje willen helpen.
MAIL ONS MAIL ONS

STOMA-MATERIAAL

Voor een Oekraïense jongeman zijn we op zoek naar het volgende stoma materiaal: EAKIN 939002 Pastaringen SENSURA MIO Stomazakken (Of vergelijkbaar)
MAIL ONS MAIL ONS  DOE EEN DONATIE  MELD U AAN ALS VRIJWILLIGER  GEEF U  OP ALS GASTOUDER  START EEN WERKGROEP  HELP ONS MET  HULPGOEDEREN  WORD DONATEUR  MELD U AAN ALS COLLECTANT  HELP ONS HELPEN    Alvast bedankt!
STICHTING CHOE - ZONNEDAUW 26A - 7443ER - NIJVERDAL - TELEFOON +31 (548) 616352 - EMAIL choe@wxs.nl