[website ontwerp] [website maken] [CHOE]
[Wie zijn we]
[Wat doen we]
[Werkgroepen]
[Partners]
[Contact]
[Internaat Perechyn]
[Opvanghuis Perechyn]
[Internaat Nizhniy Bistriy]
[Kindertehuis Cinadiewo]
[Zigeunerkampen]
[Andere doelgroepen]
[Gezondheidszorg]
[Straatkinderen]
[Vakantieplan]
[Studentplan]
[Hulpstransporten]
[Busreizen]
[Video]
[Muziek]
[]
[ANBI]
[]
[Foto's Busreis]
[]
[]
[]
[]
[Foto's Busreis]

Verslag van Shelia Slemp

medewerker Peace Corps

Verslag

De busreis 2018 ligt alweer achter ons... In 2011 organiseerde stichting CHOE voor het eerst een busreis naar Oekraine. (Oud)gastouders en belangstellenden konden een kijkje nemen in het land waar men al zoveel over gehoord had en, nog veel belangrijker, ook de kinderen ontmoeten die in het verleden vakanties in Nederland hadden doorgebracht. Naast het internaat in Perechyn werd ook school 13 bezocht en een bezoek gebracht aan de stad Uzhgorod.

Een concert, georganiseerd door (oud)leerlingen van het internaat, werd bijgewoond door de Nederlandse gasten en honderden belangstellenden uit Perechyn en omgeving. Ook werd er een feestavond voor de (oud)leerlingen en de gastouders georganiseerd. De Nederlandse gasten konden kennis maken met de Oekraiense cultuur en genieten van verschillende traditionele maaltijden.


De reacties, hier en in Oekraine, waren zeer positief.

Vandaar dat we besloten ook in 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018 een busreis te organiseren. Ook op deze reizen zien we met dankbaarheid terug! Ook voor 2019 hopen we opnieuw een busreis te organiseren!

Gemaakte foto's tijdens de

Oekrainereis in 2011

Reisfoto's

Verslag van het bezoek op de website van het internaat

Verslag

Busreizen