[website ontwerp] [website maken] [CHOE]
[Wie zijn we]
[Wat doen we]
[Werkgroepen]
[Partners]
[Contact]
[Internaat Perechyn]
[Opvanghuis Perechyn]
[Internaat Nizhniy Bistriy]
[Kindertehuis Cinadiewo]
[Zigeunerkampen]
[Andere doelgroepen]
[Gezondheidszorg]
[Straatkinderen]
[Vakantieplan]
[Studentplan]
[Hulpstransporten]
[Busreizen]
[Video]
[Muziek]
[]
[ANBI]
[Klusteam 2012]
[Klusteam 2013]

Volg de activiteiten van

het klusteam

Klusteam 2013

Activiteiten van het klusteam in 2012

Klusteam 2012

Verslag van de werkvakantie

in 2010

Reisverslag

Op initiatief van de familie J. de Bruin uit Poederoijen werd in december 2007 de werkgroep Bommelerwaard opgericht. De familie de Bruin is al jaren actief als gastgezin voor Oekraiense kinderen tijdens de zomervakanties en wil graag (nog) iets meer betekenen voor de kinderen in Oekraine. Voordat de werkgroep werd opgericht werden er al een aantal acties georganiseerd, zo kwamen de kinderen van de Juliana van Stolbergschool in Poederoijen in actie voor de zieke Misha Fetenko en werd er in mei 2007 een jassenactie georganiseerd.

 
Eén van de doelen die de werkgroep Bommelerwaard heeft gesteld is het organiseren van werkvakanties met jongeren in Oekraine en Nederland.

De werkvakanties zijn gericht op renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden met betrekking tot huisvesting van Oekraiense (wees)kinderen.

De werkgroep vertrok in juli 2008 voor het eerst naar Oekraine en was tijdens de zomervakanties van de daarop volgende jaren ook in Oekraine te vinden om de handen uit de mouwen te steken.

De werkgroep droeg zorg voor veel nieuw materiaal voor de bouw van het appartementencomplex in Perechyn.

Ook werft de werkgroep middelen om stichting CHOE te ondersteunen en het vakantieplan van stichting CHOE onder de aandacht van de mensen in hun regio te brengen.
  

Bommelerwaard