Tijdens de zomer in 1999 brachten zes Oekraïense kinderen hun driemaandelijkse vakantie in Nederland door. In de laatste week van augustus namen de kinderen afscheid van hun gastouders en belangstellenden. Door drie kinderen werd een lied gezongen, de anderen hadden een voordracht ingestudeerd. In de jaren daarna werd als afsluiting van de zomervakantie een afscheidsconcert georganiseerd. Om alle bezoekers te kunnen huisvesten moest al snel worden uitgeweken naar grote theaters in de regio. Het concert in 2007 in Zwolle werd door maar liefst 850 mensen bezocht!
Moscow
Stockholm
Istanbul
Warsaw
Berlin
Vienna
Ukraine
AFSCHEIDSCONCERTEN

ARTIESTEN

Sommige kinderen bleken tijdens de voorbereidingen en afscheidsconcerten over een grote talenten te beschikken. Deze kinderen kregen de mogelijkheid om middels ons studentplan een professionele opleiding te volgen. Enkelen van hen zijn uitgegroeid tot rasechte artiesten en acteurs en hebben van hun talent hun werk gemaakt!

MUZIEK

Samen met Oekraïense kinderen maakten we tijdens de zomervakanties in 2002-2007 zes Cd’s met maar liefst honderd Oekraiense volksliedjes! We hebben 20 titels voor u geselecteerd, deze kunt u gratis downloaden…
LEES MEER LEES MEER

CRISIS 2008

Door de financiele crisis van 2008 liep de belangstelling voor ons vakantieplan sterk terug. Ook het aantal kinderen met een zang- en acteertalent werd minder… In 2009 organiseerden we een laatste afscheidsconcert met een tjokvolle Buitensociëteit in Zwolle. Wel werden er na 2009 nog enkele jubileumconcerten georganiseerd.
STICHTING CHOE - ZONNEDAUW 26A - 7443ER - NIJVERDAL - TELEFOON +31 (548) 616352 - EMAIL choe@wxs.nl
GEBED VOOR DE KINDEREN GEBED VOOR DE KINDEREN